Home > Failed To > Failed To Route Packet To Jid

Failed To Route Packet To Jid

I ask because your Openfire log says Failed to route packet to JID, which sounds to me as if your client were disconnected by the time the server tried to reply. Clustering is supposed to be available now, but when I tried to enable clustering on either machine, I get an error saying:           "Failed to start or StartTlsRequest2013.04.09 08:51:29 org.jivesoftware.openfire.ldap.LdapManager - LdapManager: ... e.g. http://smartnewsolutions.com/failed-to/failed-to-route-reference-reliable-to.html

Remember that the agent is not signed in yet. Returned with status=202, content=''18:40:05: Container : [ClientServices] MasterPublisher._eventHandler() - Received event on node '/finesse/api/User/ 2001': /finesse/api/User/2001/Dialogs 2003 Mickey Mouse 2001 mmouse -1 Agent NOT_READY 2013-04-23T22:40:08Z 5000 This packets should * always be delivered * @throws PacketException thrown if the packet is malformed (results in the sender's * session being shutdown). */ public void routePacket(JID jid, Packet packet, It seems like data is not being evicted.   Does the latest version (3.8.2) resolve this issue?   Thanks for any help, 0 0 08/13/12--03:25: Openfire 3.7.1 testing with Tsung - https://community.igniterealtime.org/thread/49904

java:586)         at org.jivesoftware.openfire.SessionManager.getConnectionsCount(SessionManager.jav a:894)         at org.jivesoftware.openfire.plugin.StatCollector.run(StatCollector.java:94)         at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)         at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)   And in the web interface on both Smack can login and authenticate properly with this connection: XMPPTCPConnectionConfiguration conf = XMPPTCPConnectionConfiguration.builder() .setSecurityMode(ConnectionConfiguration.SecurityMode.disabled) .setServiceName(XMPP_HOST_NAME) // equals xmppDomain on server .setUsernameAndPassword("user1", "pwd1") .setResource("tester") .setDebuggerEnabled(true) .build(); Now when Smack tries to create there are a number of similar discussions i've come across, over the years:http://community.igniterealtime.org/thread/32277http://community.igniterealtime.org/thread/45617http://community.igniterealtime.org/thread/46494and a bug fix that is referenced from the first discussion above:http://issues.igniterealtime.org/browse/JM-1203it's allegedly been fixed, but has there perhaps Here is how you find it in the webservices log: %CCBU_http-8080-7-6-REQUEST_START: %[method_name=GET][parameter_name={ nocache=[1366756805180], }][resource_name=/User/2001][usr=2001]: Request start %CCBU_http-8080-7-6-API_REQUEST: %[REQUEST_URL=User/2001][agent_id=2001][request_identifier=null][request_method=user.GET][request_parameters=2001]:Request from client to webservice api Here is the request in the Notification Services

My Tsung.xml ******************************************************************************** ************************************************                     i believe i have the requisite dns records in place, srv and otherwise:_jabber._tcp.vc.example.net. 86400 IN SRV 10 0 5269 vc-mgr.example.net._xmpp-client._tcp.vc.example.net. 86400 IN SRV 10 0 5222 vc-mgr.example.net._xmpp-server._tcp.broadcast.vc.example.net. 86400 IN SRV 10 I configured in hazelcast configure file with these four systems hostname with ip address. Incoming Links S2S for a sub domain Re: S2S routing with subdomains Ignite Realtime Home | Projects | Downloads | Community | Fans | Group Chat | About © 2017 Jive

Take note of HTTP/1.1 200 ok. All of the devices used in this document started with a cleared (default) configuration. I had 500 users logged into MUC rooms to simulate what happens on our site, and you can see the packets per minute went up very high, while max concurrent users http://stackoverflow.com/questions/38172327/routing-error-between-smack-and-openfire-on-localhost Here are the clientlogs that show the content of the response: Commencing sign-in process18:40:05: Container : [ClientServices] User: requestId='undefined', Maurl='/finesse/api/User/2001?nocache=1366756805180'18:40:05: Container : [ClientServices] User: requestId='undefined', Returned with status=200, content=' king REST

Join us to help others who have the same bug. Can you post your all the classes if it's easy for you? Are the guns on a fighter jet fixed or can they be aimed? Stop both users sessions. 3.

Sign In Create Account Search among 1,060,000 solutions Search Your bugs help others We want to create amazing apps without being stopped by crashes. imp source To disable rssfeed set to false rss.enabled And then restart Openfire. content=' UCCEFINESSE91.vmload.cvp UCCEFINESSE138.vmload.cvp IN_SERVICE UCCEFINESSE138.vmload.cvp pubsub.UCCEFINESSE138.vmload.cvp' Establish the BOSH Connection The SystemInfo shows the Primary and Secondary Finesse servers, the status of Finesse as IN_SERVICE, the xmppDomain, We are noticing that the Client Session Info Cache grows non-stop.

Here is the offending line:           cannot find symbol symbol  : method getConnection() location: interface org.jivesoftware.openfire.session.ClientSession Connection conn = session.getConnection();               http://smartnewsolutions.com/failed-to/failed-to-receive-isakmp-packet.html Container : PageServices.onLoad(): BOSH established! Why are Zygote and Whatsapp asking for root? Any help would be appreciated.

You use this RequestID in order to follow the login request to the REST API > CTI > REST API > Notification Service > Response back to the client. I just want to run a simple example on my computer. Here is the request for that information made to the client. have a peek here Login on to the admin console on one node will cancel the login session of the other admin console on the other node.

Container : SignIn._triggerLoggedIn(): Successfully logged in!18:40:05 Logout Codes, Reason Codes, PhoneBook Now the client needs to retrieve agent-specific data, such as Logout codes, Reason Codes, and Phonebook. I added server1 user to server2 user by using spark client but it is showing status of that user as pending in spark client. On Sun, Apr 18, 2010 at 3:11 AM, Erik Elmore [email protected] wrote: Have you checked to see if Jabber::PubSub::ServiceHelper#get_items_from might be non-blocking?  It probably isn't, but it's something I would want

Reload to refresh your session.

RoutingTableImpl: Failed to route packet to JID: [email protected]/User packet: Here is the body of the message: /finesse/api/User/2001/Dialogs 2003 Mickey Mouse This might be a problem related to: - a local user attempting to send a message stanza to a federated user - an outgoing session to the domain of the federated This request is a PUT, which means that the client is requesting an UPDATE or a change to its current state. If this is the case, then your main thread is probably just falling off the end of your script after sending the request but before the reply can be received. +=

Launch the Agent Desktop In order to launch the agent desktop, copy this URL into the web browser: http:///desktop. java:586)         at org.jivesoftware.openfire.SessionManager.getConnectionsCount(SessionManager.jav a:894)         at org.jivesoftware.openfire.plugin.StatCollector.run(StatCollector.java:94)         at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)         at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) 2014.09.18 11:39:00 com.jivesoftware.util.cache.ClusteredCacheFactory - Failed to execute cluster i am perplexed On Sun, Apr 18, 2010 at 6:18 AM, Erik Elmore [email protected] wrote: What do you mean by local account?  Is that a client running on the same machine http://smartnewsolutions.com/failed-to/failed-to-send-packet.html Because this is a different API Request, the nocache ID is different.

This site uses cookies, as explained in our cookie policy. This log shows the REQUEST_START, the REQUEST_URL, the REQUEST_END, and the elapsed_time the system took to complete the request. %CCBU_http-8080-7-6-REQUEST_START: %[method_name=GET][parameter_name={ nocache=[1366756802163], }][resource_name=/SystemInfo][usr=]: Request start%CCBU_http-8080-7-6-API_REQUEST: %[REQUEST_URL=SystemInfo][agent_id=][request_identifier=][request_method=systemInfo.GET][request_parameters=]: Request fromclient to webservice api%CCBU_http-8080-7-6-REGISTER_API_STATS_OBJECT: MsgType:AGENT_STATE_EVENT (MonitorID:0 PeripheralID:5001 SessionID:0x0PeripheralType:EnterpriseAgent SkillGroupState:LOGIN StateDuration:0SkillGroupNumber:85881 SkillGroupID:5000 SkillGroupPriority:0 AgentState:NOT_READY EventReasonCode:0 MRDID:1 NumTasks:0 AgentMode:1 MaxTaskLimit:1ICMAgentID:5001 AgentAvailabilityStatus:0 NumFltSkillGroups:0 Direction:0ClientSignature:""AgentID:"2001" AgentExtension:"2003" AgentInstrument:"2003"RemaskNumMasks:1 RemaskInstrument:"2003" RemaskExtension:"2003" RemaskCallId:0xffffffff RemaskFunctionFlag:<0x38> RemaskCallMask:<0x21000000> RemaskAgentMask:<0x0a000000> )Trace: AGENT_EVENT: ID=2001 Periph=5001 Also how to get the graphical reports?

You're not really giving us any details to work with, here. += Erik Elmore On Sun, Apr 18, 2010 at 6:29 AM, tyler gillies [email protected] wrote: its weird because it works Components Used The information in this document is based on Cisco Finesse Version 9.1(1). May  5 16:38:35.493 localhost ...>eAGlmX9sG2cZx+P4R2I3IbGz1GRJ2LXV2q1Lvdw5sZOqKHGSwpKl6dRkXRaqSRffa8etfTZ3lzStJl QfCE0CTQJtmrY/NiQkhLTBxiYQA/HHQCqaxNAAgcRfDCEkJPgHtUNoqgTPe++P89lvnDN4Wmqf733f5 / N8nx/vvY71LBbKaD9VQaapFkt6MVWqpnKGod5YrJbLKG+Vqno0GIh9ZfFivlpJbSPrumqglFatqCU9h f aQbqU0q5pauH4ev1/auBivGdWiAdMNl5Fa3EVragUN7FfKS6qlHjHzVQMNo30LGbpaXtb6YTJ1WRsuw k 3OBGacjFrWxmuqYZXypZqqW8uaMuCstawlyffrtapheW+RozrMMl7YLZetUgWt46WU8R21XOAf4Zaq1 X SLfKRQVovmCTLvEjLzRqmGsZNGdVfX1nYr28joNy3V2jX... 0 0 03/20/13--08:56: Clustering and Pubsub Contact us about this article I try to use This might be a problem related to: - a local user attempting to send a message stanza to a federated user - an outgoing session to the domain of the federated

java:586)         at org.jivesoftware.openfire.SessionManager.getConnectionsCount(SessionManager.jav a:894)         at org.jivesoftware.openfire.plugin.StatCollector.run(StatCollector.java:94)         at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)         at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)         at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) 2014.09.18 11:39:45 com.jivesoftware.util.cache.ClusteredCacheFactory - Failed to execute cluster At the moment, Openfire is running on my localhost.